Begynd at skabe din fremtid med ACN's hjemmebaserede forretningsmulighed ·markedsføring af de essentielle serviceydelser, folk har brug for og benytter hver dag·

Hjemmebaseret virksomhed


💼

Opdag ubegrænset potentiale med ACN

ACN giver dig ganske enkelt muligheder. Muligheden for at eje en hjemmebaseret virksomhed uden stor investering eller risiko, som de fleste entreprenører står overfor, og med ACN's fulde støtte i ryggen gennem hele processen.

Hos ACN tilbyder uafhængige repræsentanter ganske enkelt de produkter og serviceydelser, som folk allerede benytter og bruger penge på hver dag, inklusive ACN digital telefonservice, mobil, energi, bredbånd, tv og sikkerhed. Der er også en serie produkter for wellness og personlig pleje til rådighed under varemærket Benevita. Så der er ingen ændring i købevaner, og du vil aldrig skulle overbevise nogen til at købe produkter, som de ikke har brug for eller råd til.

Det eneste, du skal gøre, er at dirigere folk til din personlige ACN onlinebutik - leveret og hosted af ACN - og ACN tager sig af resten.

Virksomhed


Lad os tale om branche, om branchen at ændre liv!

ACN begyndte drift i 1993 som visionen af entreprenørerne Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Tony Cupisz og Mike Cupisz, som ikke var tilfredse med andre virksomheder i branchen. Så de tog beslutningen at opbygge deres egen virksomhed, en virksomhed grundlagt både på integritet og engagement i at behandle folk på den måde, man selv gerne vil behandles. ACN begyndte som en videreforhandler af langdistanceservice i USA, men med tiden voksede de til at tilbyde alle de essentielle serviceydelser, som kunder i over 24 lande bruger på daglig basis. ACN er verdens førende direkte forhandler af telekommunikation, energi og essentielle serviceydelser til hjemmet og virksomheden, men endnu vigtigere er, at de tilbyder en måde hvorpå talløse individer kan ændre deres liv.

 • ACN-medstiftere Mike Cupisz, Greg Provenzano, Robert Stevanovski og Tony Cupisz
 • Et solidt fundament for din succes

  ACN blev grundlagt i 1993 og var visionen af fire entreprenører - Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Tony Cupisz og Mike Cupisz. Disse medstiftere havde tilsammen talløse års erfaring med direkte salg, men var utilfredse med andre virksomheder og jobmuligheder, som de havde oplevet. De erkendte, at den eneste måde at finde en virksomhed, som de ønskede at være en del af, var at stifte den selv.

  Så med en gul notesblok foran dem formulerede de en forretningsplan. På den ene halvdel af siden skrev de alt det ned, som de vidste, ville virke godt, og på den anden halvdel alt det, der ikke ville. De rev siden midt over og beholdt kun den del, der indeholdt det, der skulle blive de grundlæggende principper bag ACN - integritet, solid virksomhedspraksis og et engagement i altid at sætte massernes behov højere end deres egne behov.

  Fra dette første stykke papir voksede en forretningside, der ville fokusere på at tilbyde serviceydelser, som folk har brug for og benytter hver dag ... serviceydelser der ikke ville kræve, at folk ændrer deres købevaner eller køber produkter, som de ikke har brug for eller råd til.

  ACN begyndte som en videreforhandler af langdistanceservice i USA, men med tiden voksede de til at tilbyde alle de essentielle serviceydelser, som kunder i over 20 lande bruger på daglig basis. ACN er verdens førende direkte forhandler af telekommunikation, energi og essentielle serviceydelser til hjemmet og virksomheden, men endnu vigtigere er, at de tilbyder en måde hvorpå talløse individer kan ændre deres liv. Med en enkelt kolonne på en notesblok havde ACN's medstiftere så at sige lavet en ramme for, hvad ACN ville blive til - og forblive langt ind i fremtiden. Og dette er de samme principper, som driver virksomheden i dag, over to årtier senere.

Produkter


ACN tilbyder de essentielle produkter og serviceydelser, som du bruger hver dag.

Gå til min ACN online butik

 • Omfattende essentielle produkter- og serviceportefølje

  Det bedste ved ACN's forretningsmodel er dens enkelthed - og potentialet! ACN's uafhængige repræsentanter tilbyder deres kunder produkter og serviceydelser, som de alligevel allerede benytter og bruger penge på, såsom ACN digital telefonservice, mobil, energi, bredbånd, tv og sikkerhed. Der er også en serie produkter for wellness og personlig pleje til rådighed under varemærket Benevita.

  Der er ingen ændring i købevaner, og repræsentanter behøver ikke overbevise kunder om at købe produkter og serviceydelser, som de ikke har brug for eller råd til. Disse er produkter og serviceydelser, som folk ganske enkelt ikke kan leve foruden.

  Som en uafhængig repræsentant modtager du ACN's fulde support hele vejen, inklusive din helt egen brugerdefinerede ACN onlinebutik. Den vedligeholdes og opdateres dagligt af ACN, så det eneste, du skal gøre, er at henvise dine potentielle kunder til din butik - og så sørger ACN for resten.

  Bemærk: Produkt- og serviceudbuddet varierer fra land til land.

Privatpersoner og små virksomheder bruger allerede dagligt de produkter og serviceydelser, som ACN tilbyder, så der er ingen grund til at overbevise dem om at købe. Alt, som uafhængige repræsentanter skal gøre, er at dirigere kunder hen til deres ACN onlinebutik og give dem mulighed for at træffe valget om at skifte til en smartere måde at få disse produkter og serviceydelser på.

Produkter og serviceydelser, der er tilgængelige for kunder og små virksomheder, varierer afhængigt af land. Du kan se, hvad der er tilgængeligt for dit land, ved at gå til din uafhængige repræsentants ACN onlinebutik eller www.myacn.eu.

Succeshistorier


🏆

Den næste succeshistorie kan blive din

ACN har gjort det muligt for talrige personer i alle aldre, kulturer og baggrunde at opleve finansiel og personlig frihed, hvilket giver dem mulighed for at leve det liv, de altid har drømt om. I ACN har uafhængige repræsentanter fundet succes ved at tilbyde de mennesker, de kender, flere muligheder for de serviceydelser, som de allerede har brug for og benytter hver dag. Alle med drive og arbejdsvilje kan have succes med ACN, og det første skridt består i at prøve kræfter med noget nyt.

 • Art Napolitano

  ACN Senior Vice President og medlem af Circle of Champions.

  Ved første øjekast kan det virke underligt, at Art ville ende med at blive en nøgleperson i Europa for denne voksende netværksmarkedsføringsvirksomhed.

  Men efter 10 år i netværksmarkedsføring, ønskede Art at finde en virksomhed, der var bygget på integritet - en hvor medstifterne ville holde deres løfter. Efter at have mødt ACN's medstiftere besluttede han sig for at slutte sig til dem, og han er i dag en af ACN's mest succesfulde repræsentanter, der arbejder på globalt niveau.

  Hoveddrivkraften for Art i denne branche er at inspirere andre til at opnå succes og gøre en positiv forskel.

  Art begyndte med ACN's lancering i Storbritannien, og han opbyggede hurtigt sin organisation med fokus på udvikling af solide, troværdige forbindelser. Indenfor bare otte måneder opnåede han status som Regional Vice President. Han stoppede dog ikke her, men blev hurtigt Senior Vice President.

  Art bruger en meget stor del af sin tid i Europa, hvor han rejser rundt fra sted til sted for hele tiden at støtte sin downline. I dag støtter Art mere end 50.000 repræsentanters bestræbelser, hvilket omfatter adskillige kvalificerede Senior Vice Presidents, Regional Vice Presidents og Team Coordinators i hele Nordamerika og Europa. Desuden har han efterhånden fået en kundebase, hvor der faktureres for millioner. Med en stærk arbejdsmoral og beslutsomhed har denne tidligere rockstjerne gjort ACN-muligheden til sin mulighed!

 • Myriam de la Sierra

  Senior Vice Presidents og medlem af Circle of Champions

  Myriam de la Sierra er, siden hun kom til ACN, hurtigt steget i graderne og opnået den prestigefyldte stilling som Senior Vice President og medlem af Circle of Champions.

  Myriam er gennem sin ihærdighed blevet en rollemodel hos ACN, ikke kun i Spanien, men over hele Europa og Nordamerika.

  Myriams første internationale ACN-kongres var i 2006 i Nice, og det var ved den begivenhed, at hun vidste, at ACN havde ubegrænsede muligheder.

  "Jeg blev introduceret til ACN-muligheden, og dernæst deltog jeg en international ACN-kongres. Der var mange mennesker fra Frankrig, England og andre steder, men kun en person fra Spanien med et lille flag, og jeg tænkte, at dette var en fantastisk mulighed for mig!"

  Et grundlæggende element i hendes succes er, at hun kan arbejde på tværs af grænserne og forfølge forretningsmuligheder på internationalt plan. Det er kun starten for Myriam, da hun agter at ekspandere og "tage ACN med over hele verden!". Hele hendes familie er involveret, og hun er ikke bange for ikke at opnå dette professionelle mål.

 • Bash Bokhari

  ACN Senior Vice President og medlem af Circle of Champions.

  Inden for blot tre år efter at være kommet til ACN havde Bash Bokhari nået ACN's toppost som Senior Vice President og medlem af Circle of Champions.

  En ven introducerede Bash til ACN, og han blev øjeblikkeligt imponeret af produkterne og selskabets integritet. Med en arbejdsmoral, der aldrig ophører og sit engagement i ACN, bliver Bash ved med at rejse, uanset om han er vært for et træningsarrangement, afholder præsentation på et forretningsmøde, eller deltager i et internationalt ACN-arrangement. Hans bestræbelser fører ham vidt omkring.

  Han har opbygget en succesrig organisation, og Bash tilskriver sin succes at kunne coaches og holde sig det endelige resultat for øje: "Forretningsmodellen er meget enkel, men for at få succes skal du kunne lære og lytte til lederne."

  Bash mener, at den bedste måde at kontrollere sin ACN-forretning på, er ved at benytte et komplet forretningsstyresystem som Din Forretningsassistent Plus: "Når din forretning vokser, bliver behovet for at bruge ACN’s forretningsredskaber afgørende."

 • Dominique Cano-Flores

  ACN Senior Vice President og medlem af Circle of Champions

  Dominique Cano-Flores vidste, han ville få succes med ACN, da han sluttede sig til i 2004. Faktisk tog det ikke Dominique lang tid for at etablere sig selv i ACN-familien.

  Dominique havde drevet forretning det meste af sit liv og var altid åben overfor nye muligheder, særligt dem med et godt indtjeningspotentiale. Den dynamiske og succesrige iværksætter havde to tøjforretninger og en restaurant, men tænkte ofte ved sig selv, ”Der må være mere i livet end at arbejde 15 timer om dagen!"

  Da en barndomsven henvendte sig til ham om ACN-muligheden, indså Dominique, at det var præcis den type mulighed, han ledte efter.

  “I thought the concept was fantastic and I started without hesitation. I very confident I would be successful with ACN”.

  Han opfordrer repræsentanter til at være fleksible, arbejde hårdt og opbygge teams omkring arrangementer for at få succes.

 • Nassim Kebbi

  ACN Senior Vice President og medlem af Circle of Champions

  Nassim Kebbi havde aldrig gættet på, at han en dag ville have den professionelle og økonomiske frihed til at leve det liv, han engang drømte om, da han første gang blev introduceret til ACN. Han har, siden han var 17, arbejdet utrætteligt inden for forskellige brancher, men primært som air condition tekniker i næsten ti år. Han følte dog at arbejdstiden var meget lang, og at arbejdet var utilfredsstillende med ringe udsigt til professionel eller personlig vækst.

  Uden noget begreb om network marketing branchen, eller hvad den indebar, inviterede en ung dame Nassim til et forretningsmøde i Frankrig. Han var ret skeptisk i starten, da det var en fuldstændig ny branche for ham, men senere deltog han i et træningsarrangement i Paris, der cementerede hans ønske om at blive uafhængig repræsentant og begynde på et nyt kapitel i hans professionelle liv. Under træningen i Paris følte han, han kunne se det store billede af firmaet og den mulighed det gav med en minimal investering.

  At bestemme over sin egen tid og arbejde sammen med et team med lignende interesser, var bare nogle af de fordele, han kunne se og som opmuntrede ham til at opsige sit job efter 4 måneder, og helt hellige sig sin forretning med ACN. Han så også en mulighed for at ekspandere sin organisation til uden for Frankrig, hvilket virkelig appellerede til ham, da ACN allerede opererer i mere end tyve lande på fire kontinenter.

  Nassim blev for første gang medlem af det europæiske Circle of Champions for flere år siden og forbliver en integreret del af Circle of Champions teamet.

  ACN gav ikke bare Nassmi midlet til at opnå professionel og økonomisk succes, men på det personlige niveau har ACN også påvirket hans liv markant.

  ”Inden for fire år efter jeg startede med ACN, er mit liv fuldstændig forandret. Nu har jeg venner i hele verden, og jeg rejser ofte, hvilket jeg nyder. Jeg har lært at skubbe mig selv for at nå mine mål, samt at administrere en international forretning og få den til at vokse. Desuden er den pige, der oprindeligt introducerede mig til ACN, blevet min partner både forretningsmæssigt og privat, og nu bliver vi gift!"

 • Muddssar Bashir

  Senior Vice Presidents og medlem af Circle of Champions

  Som sælger uden tidligere erfaring i netværksmarkedsføringsbranchen er Muddssar Bashir et velvalgt eksempel på, hvad man kan opnå gennem hårdt arbejde og at være en klog studerende. Muddssar blev oprindeligt tiltrukket af ACN’s voksende produktportefølje og muligheden for at tjene en vedvarende indtægt.

  Sammen med sin forretningspartner, Salman Sarder, har Muddssar opbygget en fremgangsrig virksomhed, og har hurtigt nået positionen Senior Vice President bare 1 år og 3 månederefter han startede i ACN.

  Muddssar talte på det internationale ACN-træningsarrangement i Barcelona i 2014, og forklarer publikum, at alle ACN-repræsentanter er i stand til at få succes: "Hver eneste, der er til stede her i dag på dette internationale træningsarrangement, kan opnå succes. Jeg er ikke speciel, med jeg har en skudsikker tankegang, der har ført til, at jeg har fået succes og har sikret min stilling som Senior Vice President hos ACN."

 • Salman Sardar

  Senior Vice Presidents og medlem af Circle of Champions

  Salman Sarder havde ingen tidligere erfaring med netværksmarkedsføringsbranchen, men en længerevarende professionel baggrund inden for salg, og havde dermed de rette forudsætninger for at starte sin egen ACN-virksomhed. Der var mange faktorer, der cementerede Salmans ønske om at starte hos ACN. Han var især imponeret over ACN's voksende produktportefølje og attraktive kompensationsplan.

  Sammen med sin forretningspartner, Muddssar Basir, har Salman opbygget deres virksomhed og hele tiden styrket den, og hurtigt nået positionen Senior Vice President.

  Salman har med engagement og fremragende mentorer aldrig mistet troen på sit personlige mål. Han lærer sit team at have tro på sig selv, sætte sig mål og ikke opgive, før man har nået dem: “For at have succes hos ACN skal du give dig selv 100% til din virksomhed, aldrig lytte til negative mennesker og aldrig give op!”

 • Ahmed Mukhtar

  Regional Vice President og medlem af Circle of Champions

  Med en arbejdstid på næsten 60 timer om ugen som direktør for en stor detailkæde var Ahmed Mukhtar klar til at gå i gang med en ny karriere. Han var på udkig efter en opgave her i livet, der ville belønne hans positive mentalitet og høje arbejdsmoral, og da en tidligere kollega introducerede ACN til ham, vidste han, at han havde fundet den faglige udfordring, han søgte.

  ACN blev den platform, hvor Ahmed ikke blot kunne etablere sin egen virksomhed, men også få en livsstil, som han før kun havde drømt om. Han var til sit første internationale ACN-træningsarrangement i oktober 2013, og hans liv er siden da fuldstændigt forandret.

  "Enhver med den rette tankegang, attitude og ønske kan komme til ACN og få succes. Mit første ACN-arrangement var i oktober 2013. Jeg oplevede et selskab, der rent faktisk bakkede op om sine folk. Hvad der især var tydeligt for mig var det forhold, at ACN belønner enkeltpersoner for deres hårde arbejde og anstrengelser. Hvis du bruger dig selv og arbejder hårdt, anerkender ACN dette, og du bliver forfremmet."

 • Asad Ali

  Senior Vice Presidents og medlem af Circle of Champions

  Før Asad Ali oprettede sin ACN-virksomhed, var han i gang med en succesfuld karriere som autoriseret revisor. Asad følte, at hans talent for hårdt arbejde og gode forståelse for, hvordan en virksomhed skulle køre økonomisk var nyttige kvalifikationer, der ville give ham mulighed for at administrere og lede sin egen succesrige virksomhed.

  Han følte, at ACN var det perfekte middel til at hjælpe ham med at nå sit faglige mål om at lede sin egen virksomhed, samtidig med at give ham fleksibilitet til at forfølge andre interesser.

  "At nå denne position var en af de vanskeligste præstationer i mit liv, men det fine ved ACN-systemet betyder, at du aldrig er alene på denne rejse!”

  Han råder nye ACN-repræsentanter til at: "Du skal arbejde med din personlige udvikling, følg ACN-systemet, følg de ledere, der har opnået succes - dem som allerede er Senior Vice Presidents."

 • Françoise Monfray

  Senior Vice President og medlem af Circle of Champions

  Efter at have prøvet alt fra almindelig ansættelse til at eje sin egen forretning samt netværksmarkedsføring manglede Françoise Monfray stadig at finde den rigtige karrierevej. Hun var på udkig efter en ubegrænset mulighed og et firma med en langsigtet vision samtidig med, at det skulle være sjovt med fokus på samspil mellem mennesker. Françoise, som hele tiden søgte en balance mellem karriere og familieliv, besluttede at vove sig tilbage til netværksmarkedsføring i håb om, at ACN kunne matche hendes kompetencer. Matchet kunne ikke have været mere perfekt for denne Senior Vice President og medlem af Circle of Champions.

  "I begyndelsen ønskede jeg bare et erhverv, der gav mig mulighed for en afbalanceret livsstil, et erhverv der kunne give økonomisk uafhængighed og give mig nok fritid til at være sammen med min familie."

  En opringning fra en tidligere kollega, Senior Vice President og medlem af Circle of Champions, Art Napolitano, forandrede Françoises liv for altid! Efter den opringning indså Françoise straks mulighederne i netværksmarkedsføring og hvad ACN-muligheden kunne gøre for hende. Hun besluttede på stående fod, at ACN-muligheden for noget, hun ønskede at forfølge, og hun har siden da aldrig set sig tilbage.

  "For at få succes hos ACN må du have lyst til at lære; hver dag må du lære noget nyt. Find lærere med viden og du vil finde succes!"

Den europæiske Circle of Champions repræsenterer topproducenterne i Europa. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er garanteret succes. Enhver succes afhænger direkte af den enkelte persons arbejdsindsats. Ikke alle uafhængige ACN-repræsentanter opnår en fortjeneste, og ingen er garanteret succes som uafhængig ACN-repræsentant.

"Med ACN driver du din egen virksomhed - men aldrig alene!" Start i dag

Arrangementer


ACN's træningsarrangementer er skemalagt på lokalt, regional og internationalt niveau, og de er designede til at uddele oplysninger for enhver, der er interesseret i at vide mere om ACN's virksomhedsmuligheder. Plus at disse dynamiske arrangementer tilbyder værdifuld support og træning for ACN uafhængige repræsentanter.

Hvad gør ACN's træningsarrangementer forskellige fra noget, som du før har været til? Kom selv og se!

Min virksomhed


Start i dag