Aloita tulevaisuutesi muokkaaminen ACN:n kotona tehtävän liiketoiminnan avulla ·MARKETING THE ESSENTIAL SERVICES PEOPLE NEED AND USE EVERY DAY·

Liiketoimintaa kotonasi


💼

Kuvittele, jos saisit maksun aina siitä, kun joku soittaa puhelun, surffaa netissä tai sytyttää valot.

ACN tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla osallisena maailmanlaajuisessa liiketoiminnassa suoraan kotoasi käsin hyvin pienin investoinnein ja riskein. Miten tämä on mahdollista? ACN tarjoaa perustuotteita ja -palveluita, joita ihmiset käyttävät päivittäin. Näitä ovat esimerkiksi puhelinpalvelut, nopeat Internet-yhteydet, mobiilipalvelut, TV-palvelut, kaasu, sähkö ja monet muut.

Yritys


Nyt on aika tehdä elämänmuutos liiketoiminnan avulla!

ACN aloitti toimintansa vuonna 1993, kun neljä aloittelevaa alan muihin yrityksiin tyytymätöntä yrittäjää – Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Tony Cupisz ja Mike Cupisz – päättivät toteuttaa unelmansa. He päättivät perustaa oman yrityksensä, joka perustuu rehellisyydelle ja sille, että ihmisiä kohdellaan siten, kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan. ACN aloitti kaukopuheluiden jälleenmyyjänä Yhdysvalloissa, mutta ajan myötä se on laajentanut palveluitaan siten, että nykyään se tarjoaa peruspalveluita asiakkailleen 24 maassa päivittäin. ACN on maailman suurin tietoliikennepalveluiden, energian sekä yritysten ja kotitalouksien perustuotteiden ja -palveluiden suoramyyjä. Mutta tärkeintä on kuitenkin se, että ACN on tarjonnut lukemattomille ihmisille tilaisuuden muuttaa elämänsä.

 • ACN Co-Founders Mike Cupisz, Greg Provenzano, Robert Stevanovski and Tony Cupisz
 • Vankka perusta menestyksellesi

  ACN aloitti toimintansa vuonna 1993, kun neljä yrittäjää – Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Tony Cupisz ja Mike Cupisz – päättivät toteuttaa unelmansa. Perustajilla oli takanaan lukemattomia vuosia suoramarkkinointialalla, mutta he eivät olleet tyytyväisiä alan muihin yrityksiin tai sen työmahdollisuuksiin. He tajusivat löytävänsä yrityksen, jossa he haluaisivat työskennellä, vain perustamalla sellaisen itse.

  Niinpä he laativat liiketoimintasuunnitelman ruutupaperille. Paperin toiseen reunaan he kirjasivat kaiken, minkä tiesivät toimivan hyvin, ja toiseen reunaan kaiken, mikä ei toiminut. Sitten he repivät paperin kahtia ja säilyttivät vain hyvin toimivien asioiden puolen. Niistä tuli ACN:n kaikkea toimintaa määrittävät periaatteet: rehellisyys, toimivat liiketoimintakäytännöt ja sitoumus asettaa aina asiakkaiden tarpeet omien tarpeiden edelle.

  Tästä yksinkertaisen kuuloisesta alusta synty liiketoimintaidea, joka keskittyy ihmisten päivittäin tarvitsemien ja käyttämien palveluiden tarjoamiseen, sellaisten palveluiden tarjoamiseen, jotka eivät edellytä ketään muokkaamaan kulutustottumuksiaan tai ostamaan tuotteita, joita he eivät tarvitse tai joihin heillä ei ole varaa.

  ACN aloitti kaukopuheluiden jälleenmyyjänä Yhdysvalloissa, mutta ajan myötä se on laajentanut palveluitaan siten, että nykyään se tarjoaa peruspalveluita asiakkailleen 20 maassa päivittäin. ACN on maailman suurin tietoliikennepalveluiden, energian sekä yritysten ja kotitalouksien perustuotteiden ja -palveluiden suoramyyjä. Mutta tärkeintä on kuitenkin se, että ACN on tarjonnut lukemattomille ihmisille tilaisuuden muuttaa elämänsä. ACN:n perustajat määrittivät jo heti ensimmäisessä liiketoimintasuunnitelmaluonnoksessaan perusperiaatteet kaikelle ACN:n toiminnalle pitkälle tulevaisuuteen. Nämä samat periaatteet ohjaavat yrityksen toimintaa yhä edelleen – yli kaksi vuosikymmentä myöhemmin.

Tuotteet


ACN tarjoaa perustuotteita ja -palveluita, joita käytät päivittäin.

Siirry omaan ACN-verkkokauppaan

 • Tärkeiden perustuotteiden ja -palveluiden valikoima

  ACN:n liiketoimintamalli on niin nerokas, koska se on niin yksinkertainen ja se tarjoaa uskomattomia mahdollisuuksia! ACN:n itsenäiset edustajat myyvät asiakkailleen tuotteita ja palveluita, joita he jo ostavat ja joihin he käyttävät rahaa päivittäin. Tällaisia ovat esimerkiksi ACN:n digitaaliset puhelinpalvelut, mobiilipalvelut, energiapalvelut, laajakaistapalvelut, TV-palvelut ja turvallisuuspalvelut. Lisäksi markkinoimme hyvinvointituotteita Benevita-tuotenimen alla.

  Edustajien ei tarvitse muokata kenenkään ostotottumuksia tai taivutella ketään ostamaan tuotteita, joita he eivät tarvitse tai joihin heillä ei ole varaa. Myymme palveluita ja tuotteita, joita ilman ihmiset eivät itse asiassa voi elää.

  Kun toimit itsenäisenä edustajana, ACN tukee sinua kaikessa yritystoimintasi vaiheissa, esimerkiksi tarjoamalla sinulle ikioman ACN-verkkokauppasi. ACN huolehtii sen päivittäisestä ylläpidosta, joten sinun täytyy vain ohjata mahdollisia asiakkaita sinne: ACN huolehtii lopusta.

  Huomautus: tuotteiden ja palveluiden saatavuus vaihtelee maittain.

Monet kuluttajat ja pienyritykset käyttävät jo päivittäin tuotteita ja palveluita, joita ACN tarjoaa, joten sinun ei tarvitse taivutella heitä ja niitä ostamaan. Itsenäisten edustajien tarvitsee vain ohjata asiakkaita omiin ACN-verkkokauppoihinsa ja kertoa heille fiksummista tavoista hankkia näitä heidän jo käyttämiään palveluita ja tuotteita.

Pienyrityksille ja asiakkaille tarjottavat palvelut vaihtelevat maakohtaisesti. Jos haluat tutustua oman maasi valikoimaan, siirry omaan itsenäisen edustajan verkkokauppaasi tai osoitteeseen www.myacn.eu.

Menestystarinoita


🏆

Will the next success story be yours?

Successful ACN Independent Business Owners come from all walks of life. What they all share in common is the drive and dedication to create the life they know they deserve. For each of ACN's countless success stories, the goal was personal and financial freedom, and the first step was deciding to try something

 • Art Napolitano

  ACN Senior Vice President ja Circle of Champions -jäsen

  Ensi silmäyksellä saattaa vaikuttaa oudolta, että Artista tuli yksi nopeimmin kasvavan verkostomarkkinointiyrityksen johtavista edustajista.

  Toimittuaan verkostomarkkinoinnin parissa 10 vuotta Art halusi löytää yhtiön, johon voisi luottaa - yhtiön, joka pitäisi lupauksensa. Hän oli tietoinen ACN:n menestyksestä ja otti lopulta yhteyttä Georgeen, joka oli yksi Artin aikaisemmista mentoreista. Tavattuaan yhtiön perustajat kaksikko päätti perustaa tiimin, josta tuli myöhemmin yksi ACN:n menestyksekkäimmistä.

  Vaikka Art ja hänen työtoverinsa George Zalucki edustavat kahta eri sukupolvea ja heillä on täysin erilaiset taustat, he huomasivat, että heillä oli yksi yhteinen tärkeä tekijä – halu inspiroida muita ja auttaa heitä menestymään.

  ACN:n aloitettua toimintansa Iso-Britanniassa Art ja George ryhtyivät organisaation laajentamiseen. Heidän verkostonsa perustuu vakaalle ja luotettavalle pohjalle. Vain kahdeksan kuukauden sisällä he saavuttivat Regional Vice Presidentin aseman ja rikkoivat nopeasti uusia ennätyksiä tulemalla kaikkien aikojen ensimmäiseksi ACN:n Euroopan Senior Vice President -tiimiksi.

  Art on viettänyt uskomattoman paljon aikaa Euroopassa tukien tiimiänsä. Entinen rock-muusikko on onnistunut hyödyntämään ACN:n tarjoaman liiketoimintamahdollisuuden täydellisesti.

 • Myriam de la Sierra

  ACN Senior Vice President ja Circle of Champions -jäsen

  Since joining ACN, Myriam de la Sierra has quickly climbed the ranks to reach the prestigious position of Senior Vice President and Circle of Champions member.

  Myriam’s first ACN International convention was in Nice in 2006 and it was during that event she knew ACN had unlimited potential.

  “I was introduced to the ACN Opportunity and then I attended an ACN International convention, there were a lot of people from France and The United Kingdom and other places but only one person from Spain with one little flag and I thought that this is a great opportunity!”

  Myriam ja Bash ovat luoneet menestyvän organisaation ja yksi tärkeimmistä asioista ACN:llä on nopeasti laajentuvat kansainväliset markkinat. Heille tämä on vain alku, sillä heidän aikomuksenaan on laajentaa toimintaansa ja “viedä ACN ympäri maailmaa!”

  A fundamental element to her success is the ability to work cross-boarder, to pursue business opportunities on an international level. For Myriam, this is only the beginning, as she intends to branch out and “take ACN around the world!” and with the involvement of her whole family she has no apprehension about achieving this professional goal.

 • Bash Bokhari

  ACN Senior Vice President ja Circle of Champions -jäsen

  Within only 3 years of joining ACN, Bash Bokhari had reached ACN’s pinnacle position of Senior Vice President and Circle of Champions member.

  Introduced to ACN by a friend, Bash was instantly impressed by the products and the company’s integrity. With an unstoppable work ethic and commitment to ACN, Bash never stops travelling, whether he is hosting a training event, presenting at a Business Opportunity meeting or attending an ACN International event, his efforts take him far and wide.

  Having built a successful organization, Bash attributes his success to being coachable and keeping the end result in mind: “The business model is very simple, but in order to be successful, you need to be teachable and listen to the leaders.”

  Bash believe that the best way to control your ACN business is to utilize a complete business management system like Your Business Assistant Plus: “As your business grows, the need to use ACN’s business tools are paramount.”

 • Dominique Cano-Flores

  ACN Senior Vice President ja Circle of Champions -jäsen

  Dominique Cano-Flores knew that he was going to achieve great success with ACN when he joined in 2004. In fact it didn't take very long at all for Dominique to establish himself in the ACN family.

  Being in business for himself most of his life, Dominique was always open to new ventures, in particular ones with a commendable earning potential. This dynamic and successful entrepreneur owned two clothing shops and a restaurant but often thought to himself, ”There must be more to life than working 15 hour days!”

  When a childhood friend approached him about ACN, Dominique realised this was exactly the type of opportunity he was looking for.

  “I thought the concept was fantastic and I started without hesitation. I very confident I would be successful with ACN”.

  He encourages new Representatives to be flexible, work hard and to build teams around events in order to succeed.

 • Nassim Kebbi

  ACN Senior Vice President and Circle of Champions Member

  Nassim Kebbi worked tirelessly since the age of 17 in a number of different industries but primarily as an air conditioning technician which he did for almost ten years. He felt, however, that the hours were very long and the work was unfulfilling with little prospect for professional or personal growth.

  With no concept of the network marketing industry or what it entailed, a young lady invited Nassim to a Business Opportunity meeting in France. He later attended a training event in Paris which cemented his desire to become an Independent Representative and embark on a new chapter in his professional life.

  Setting his own hours and working alongside a team with similar interests were just some of the advantages he saw that encouraged him to quit his job after 4 months and be fully devoted to building his business with ACN. He also saw the possibility of expanding his organisation outside of France which greatly appealed to him, as ACN was already operating in more than twenty countries on four continents.

  Nassim first became a European Circle of Champions member several years ago and remains an integral part of the Circle of Champions team.

    
 • Muddssar Bashir

  Senior Vice President and Circle of Champions Member

  A sales person with no prior experience in the network marketing industry, Muddssar Bashir is a commendable example of what can be achieved through hard work and being an astute student. Muddssar was initially attracted to ACN’s growing product portfolio and the possibility to earn residual income.

  Muddssar together with his business partner, Salman Sardar have grown a prosperous business and have quickly reached the position of Senior Vice President within one year and 3 months of joining ACN.

  Speaking at the 2014 ACN International Training event in Barcelona, Muddssar explains to the audience that all ACN Representatives are capable of achieving success: “Every single person present today at this International Training event can be successful. I am not special, but I have a bulletproof mind-set that has driven me to be successful and has ensured my Senior Vice President position at ACN.”

 • Salman Sardar

  Senior Vice President and Circle of Champions Member

  With no previous experience in the network marketing industry, but with a long-standing professional background in sales, Salman Sardar had the right credentials to start his own ACN business. There were several factors that cemented Salman’s desire to start with ACN; in particular he was impressed with ACN’s growing product portfolio and attractive compensation plan.

  Salman together with his business partner, Muddssar Bashir have grown their business from strength to strength, quickly reaching the position of Senior Vice President.

  With dedication and great mentorship, Salman never gave up on his personal goal. One rule that he teaches his team is to have self-belief, set goals and do not give up until you have achieved them: “To be successful at ACN, you need to give your 100 percent to your business, never listen to negative people and never give-up!”

 • Ahmed Mukhtar

  Regional Vice President and Circle of Champions Member

  Working nearly 60 hours per week as a manager at a large retail chain, Ahmed Mukhtar was ready to embark on a new career path. He was looking for a vocation in life that would reward his positive mind-set and strong work ethic and so when introduced to ACN through a former work colleague; he knew he had found the professional challenge he was looking for.

  ACN became the platform for Ahmed to not only establish his own business, but also attain a lifestyle he had previously only dreamed about. He attended his first ACN International Training event in October, 2013 and since then his life has been completely transformed.

  “Any single person, with the right mind-set, the right attitude, desire, can come to ACN and have success. My first ACN event was last year - October, 2013. I witnessed a company that actually stood behind its people. What really caught my eye was the fact that ACN rewards individuals for their hard work and effort. If you apply yourself and work hard, ACN will recognize that and you will be promoted.”

 • Asad Ali

  Senior Vice President and Circle of Champions Member

  Before establishing his ACN business, Asad Ali was enjoying a successful career working as a chartered accountant. However, Asad felt that his aptitude to hard work and his sound understanding of how a business should run financially, were useful skills that would allow him to manage and lead his own successful business.

  He felt that ACN was the perfect vehicle to help him reach his professional goal of managing his own business as well as giving him the flexibility to pursue other interests.

  “Reaching this position was one of my life’s hardest achievements, but the beauty of the ACN system, means that you are never alone in this journey!”

  He advises new ACN Representatives to: “Work on your personal development, follow the ACN system, follow the leaders who have achieved success – those who are already Senior Vice Presidents.”

 • Françoise Monfray

  Senior Vice President and Circle of Champions Member

  Having tried it all, from traditional employment to owning her own business to network marketing, tour guide, Françoise Monfray had yet to find her ideal career path. She was looking for an opportunity with no limits and a company with long-term vision, while at the same time it had to be fun with a focus on people interaction. Always searching for a way to balance a career and family life, Françoise decided to venture back into network marketing in the hope that ACN would match her skill set. The fit couldn’t have been more perfect for this Senior Vice President and Circle of Champions member.

  “In the beginning, I simply wanted to have a profession that would allow me to have a more balanced lifestyle, a profession that would allow financial independence and give me enough free time to spend with my family.”

  A phone call from a former colleague, Senior Vice President and Circle of Champions member, Art Napolitano, changed Françoise’s life forever! After that call, Françoise immediately understood the potential of network marketing and what the ACN Opportunity could do for her. She decided there and then that the ACN Opportunity was something she wanted to pursue and since that day, she has never looked back.

  “To succeed at ACN, you have to remain studious; everyday you need to learn something new. Find knowledgeable teachers and you will find success!”

The European Circle of Champions represents the Top producers in Europe. Success as an ACN Independent Representative is not guaranteed, but directly influenced by an individual's specific efforts. Not all ACN Independent Representatives make a profit and no one can be guaranteed success as an ACN Independent Representative.

"ACN:n kanssa teet töitä itsellesi mutta et koskaan yksin!" Aloita jo tänään

Tapahtumat ja tilaisuudet


ACN järjestää sekä paikallisia, alueellisia että kansainvälisiä koulutustapahtumia, joissa kuka tahansa kiinnostunut saa tietoja ACN:n tarjoamista liiketoimintamahdollisuuksista. Lisäksi nämä dynaamiset tapahtumat tarjoavat arvokasta tukea ja koulutusta ACN:n itsenäisille edustajille.

Mikä erottaa ACN:n koulutustapahtumat kaikesta aiemmin kokemastasi? Tule ja näe sekä koe itse!