Kezdje el alakítani jövőjét az ACN otthon alapú üzleti lehetőségével ·emberek által naponta igénybe vett, alapveto szolgáltatások értékesítése·

Otthon alapú üzlet


💼

Fedezze fel az ACN-ben rejlő korlátlan potenciált!

Egyszerűen fogalmazva: az ACN lehetőséget kínál Önnek. Lehetőséget nyújt arra, hogy Ön felépítse saját üzletét a legtöbb vállalkozás során szükséges jelentős befektetés vagy kockázat nélkül, és az ACN minden lépésnél teljes mértékben támogatja Önt.

A Független ACN Képviselők egyszerűen olyan termékeket és szolgáltatásokat ajánlanak, amelyeket az emberek naponta igénybe vesznek, és amelyekért naponta fizetnek, pl.: ACN Digitális Telefonszolgáltatás, Mobil, Energia, Szélessáv, TV és Biztonság. Ezenkívül Wellness és Szépségápolási termékeket is ajánlunk Benevita márkanéven. Tehát nem változnak a vásárlási szokások, és nem kell senkit meggyőzni arról, hogy olyan terméket vásároljon, amelyre nincs pénze vagy szüksége.

Önnek mindössze az a dolga, hogy az ACN által biztosítoIBO és fenntartott, személyes ACN Online Shop-jába irányítsa ügyfeleit – és a többit bízza az ACN-re.

A Vállalat


Üzlet, amely megváltoztatja az emberek életét!

Az ACN-t 1993-ban alapította négy vállalkozó: Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Tony Cupisz és Mike Cupisz, akik nem voltak elégedettek az iparág többi vállalatával. Ezért elhatározták, hogy olyan céget alapítanak, amely tisztességen alapul és elkötelezeIBO aziránt, hogy úgy kezelje az embereket, ahogy azt ők is szeretnék. Az ACN az USA-ban kezdte tevékenységét távolsági szolgáltatások viszonteladójaként, és ma már 24 országban, nyújt alapvető, naponta igénybe veIBO szolgáltatásokat ügyfeleinek. Az ACN a telekommunikáció, energia, valamint alapvető, otthoni és üzleti termékek és szolgáltatások legnagyobb, nemzetközi közvetlen értékesítője, és ami a legfontosabb: sok-sok embernek biztosítoIBO már lehetőséget élete megváltoztatására.

 • Az ACN Társalapítói: Mike Cupisz, Greg Provenzano, Robert Stevanovski és Tony Cupisz
 • A siker szilárd alapja

  Az ACN-t 1993-ban alapította négy vállalkozó: Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Tony Cupisz és Mike Cupisz. A Társalapítók már több éves direkt értékesítési tapasztalattal rendelkeztek, de nem voltak elégedettek a megismert vállalatokkal és munkalehetőségekkel. Felismerték, hogy ha olyan céget keresnek, amelynek részévé szeretnének válni, akkor nekik kell létrehozni ezt a céget.

  Ezért jegyzettömböt ragadtak, és megalkották üzleti tervüket. A lap egyik felére felírták azt, amiről tudták, hogy jól működik, a másik felére pedig mindazt, ami nem. A lapot kettétépték, és csak azt a felét tartották meg, amely tartalmazta mindazt, ami később az ACN vezérelveivé vált – tisztesség, szilárd üzleti gyakorlat, valamint az elkötelezettség aziránt, hogy a tömegek igényét mindig saját igényeink fölé helyezzük.

  A papírra veteIBO első listán olyan üzleti ötlet született, amely az emberek által naponta igénybe veIBO szolgáltatások ajánlására helyezte a hangsúlyt, … olyan szolgáltatásokra, amelyek nem igénylik, hogy bárki is megváltoztassa a vásárlási szokásait, vagy olyan terméket vásároljon, amelyre nincs pénze vagy szüksége.

  Az ACN az USA-ban kezdte tevékenységét távolsági szolgáltatások viszonteladójaként, és ma már több mint 20 országban, nyújt alapvető, naponta igénybe veIBO szolgáltatásokat ügyfeleinek. Az ACN a telekommunikáció, energia, valamint alapvető otthoni és üzleti szolgáltatások legnagyobb nemzetközi direkt értékesítője, és sok-sok embernek biztosítoIBO már lehetőséget élete megváltoztatására. A jegyzetfüzet lapjára írt listával az ACN Társalapítói meghatározták azt az irányvonalat, amely megalapozta és hosszú távon biztosította az ACN jövőjét. Ma, két évtizeddel később, ugyanezek az irányelvek vezérlik a vállalatot.

Termékek


Az ACN olyan alapvető termékeket/szolgáltatásokat ajánl, amelyeket naponta használunk.

Látogasson el az ACN Online Shop-ba

 • Alapvető termékek és szolgáltatások széles skálája

  Az ACN üzleti modell nagy előnye az egyszerűség – és a potenciál! A Független ACN Képviselők olyan termékeket és szolgáltatásokat ajánlanak ügyfeleiknek, amelyeket az emberek naponta igénybe vesznek, és amelyekért naponta fizetnek, pl.: ACN Digitális Telefonszolgáltatás, Mobil, Energia, Szélessáv, TV és Biztonság. Ezenkívül Wellness és Szépségápolási termékeket is ajánlunk Benevita márkanéven.

  Nem változnak a vásárlási szokások, és a Képviselőknek nem kell meggyőzni az ügyfeleiket arról, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat vásároljanak, amelyre nincs pénzük vagy szükségük. Ezek olyan termékek és szolgáltatások, amelyek nélkül az emberek egyszerűen nem tudnának létezni.

  Független Képviselőként Ön az ACN teljes támogatását élvezi az üzlet minden szakaszában, és ide tartozik a személyre szaboIBO ACN Online Shop. Ezt az ACN naponta frissíti és karbantartja, így Önnek csak az a dolga, hogy a potenciális ügyfeleket a boltjába irányítsa – és a többit bízza az ACN-re.

  Megjegyzés: A Termékek és Szolgáltatások skálája országonként változó.

A lakossági ügyfelek és a kisvállalkozások naponta igénybe veszik az ACN által ajánloIBO termékeket és szolgáltatásokat, ezért nem kell meggyőzni őket a vásárlásról. A Független Képviselőknek mindössze saját ACN Online Shop-jukba kell irányítani az ügyfeleket, hogy a termékeket és szolgáltatásokat kedvezőbb formában vegyék igénybe.

A lakossági ügyfeleknek és kisvállalkozásoknak ajánloIBO termékek és szolgáltatások országonként változnak. Az Ön országában ajánloIBO termékekről és szolgáltatásokról a Független ACN Képviselője Online Shop-jában vagy a www.myacn.eu címen találhatók információk.

Sikertörténetek


🏆

A következő sikertörténet az Öné lehet!

Az ACN sok-sok, különböző életkorú, eltérő kultúrából és háttérből érkező embernek tette lehetővé, hogy megtapasztalják a pénzügyi és személyes szabadságot, és úgy éljenek, ahogy azt mindig is elképzelték. Az ACN Független Képviselői abban váltak sikeressé, hogy ismerőseiknek több opciót kínálnak azokból a szolgáltatásokból, amelyeket már most is naponta igényelnek és használnak. Ön is sikeressé válhat az ACN-nél, ha rendelkezik motivációval és akaraterővel, és első lépésként elhatározza, hogy kipróbál valami újat.

 • Art Napolitano

  ACN Senior Vice President és a Bajnokok Körének tagja

  Elso pillantásra furcsának tunhet, hogy Art Európában szerzeIBO kulcsfontosságú pozíciót ennél a gyorsan növekvo hálózati marketing vállalatnál.

  10 év hálózati marketing munka után azonban Art olyan céget keresett, amely a tisztességes üzletre helyezi a hangsúlyt - amelynek az Alapítói betartják ígéreteiket. Miután megismerte az ACN Társalapítóit, elhatározta, hogy csatlakozik a társasághoz, és ma már az ACN egyik legsikeresebb Képviselojeként globális piacot épít.

  Art fo motivációja ebben az üzletben, hogy másokat ösztönözzön a sikerre és a pozitív változásra.

  Amikor az ACN megnyitotta piacát az Egyesült Királyságban, Art gyorsan nekiállt a szilárd és bizalmi kapcsolatokon alapuló szervezet kiépítésének. Mindössze 8 hónap alaIBO elérte a Regional Vice Presedent pozíciót ... de nem állt meg ezen a szinten, és hamarosan Senior Vice President Képviselo lett.

  Art rendkívül sok idot szentel annak, hogy Európa számos pontján folyamatos támogatást nyújtson az alsóvonalának. Ma Art több mint 50 ezer olyan képviselo munkáját segíti Észak-Amerikában és Európában, akik közül sokan elérték már a Senior Vice President, Regional Vice President és Team Coordinator szintet. Ezenkívül ügyfélbázisának a számlái milliókat tesznek ki. Így az egykori rocksztár - kemény és elkötelezeIBO munkájának köszönhetoen - az ACN Lehetoséget saját lehetoségévé formálta.

 • Myriam de la Sierra

  Senior Vice President Képviselők és a Bajnokok Köre tagjai

  Az ACN-hez csatlakozást követoen Myriam de la Sierra igen gyors elomenetelt tanúsított, hamar elérte a tekintélyes Senior Vice President pozíciót és a Bajnokok Köre tagjává vált.

  Kitartásának köszönhetoen Myriam az ACN példaképévé vált, nemcsak Spanyolországban, hanem Európában és Észak-Amerikában is.

  Myriam 2006-ban Nizzában veIBO részt az elso Nemzetközi ACN Konferencián, ahol azonnal megérezte, hogy az ACN korlátlan lehetoséget ajánl.

  “Megismertem az ACN Lehetoséget, majd ellátogattam egy nemzetközi rendezvényre, ahová rengeteg ember jöIBO Franciaországból, az Egyesült Királyságból és egyéb helyekrol, de Spanyolországból csak egyvalaki érkezeIBO egy kis zászlóval, ezért úgy gondoltam, hogy ez egy remek lehetoség!”

  Myriam sikerének egyik titka, hogy több országra kiterjesztette üzleti tevékenységét, így ma már nemzetközi szinten használja ki a lehetoséget. Myriam számára ez még csak a kezdet, mivel az ACN-nel „a világot szeretné meghódítani!", és családja teljes támogatásával nincs okunk abban kételkedni, hogy a kituzöIBO szakmai célját el is fogja érni.

 • Bash Bokhari

  ACN Senior Vice President Képviselő és a Bajnokok Köre tagja

  Bash Bokhari mindössze 3 év alaIBO szerezte meg a Senior Vice President pozíciót, és vált a Bajnokok Köre tagjává.

  Egy barátja mesélt neki az ACN üzletről, és Bash-nak azonnal megtetszeIBO a termékskála és a vállalat filozófiája. Az ACN iránt elkötelezeIBO Bash folyamatosan utazik, tréningeket szervez, az üzleti lehetőséget bemutató rendezvényeket tart, és részt vesz az ACN nemzetközi rendezvényein.

  Sikeres szervezetet alakítoIBO ki, és véleménye szerint a siker titka a tanulás és a végcél szem előIBO tartása: “Az üzleti modell nagyon egyszerű, de a sikerhez tanulás szükséges, és hallgatni kell a vezetőkre”

  Bash meggyőződése, hogy az ACN üzlet vezetésének legjobb módja olyan átfogó üzletirányítási rendszerek igénybevétele, mint például az Üzleti Asszisztens: “Az üzlet növekedésével hatalmas szerepet kap az ACN üzleti eszközök használata.”

 • Dominique Cano-Flores

  ACN Senior Vice President és a Bajnokok Körének tagja

  Dominique Cano-Flores tudta, hogy sikeres lesz, amikor 2004-ben az ACN-hez csatlakozott. Nem telt túl sok időbe, hogy megvesse a lábát az ACN-nél.

  Dominique élete nagy részében saját üzletét irányította, mindig nyitoIBO volt az újdonságokra, főként, ha azok ígéretes jövedelmi potenciállal rendelkeztek. Ez a dinamikus és sikeres vállalkozó két ruhaboltot és egy éttermet vezetett, de gyakran felötlöIBO benne a gondolat, hogy "nemcsak napi 15 óra munkából áll az élet"!

  Amikor egy gyermekkori barátja mesélt neki az ACN-ről, Dominique rájött, hogy pontosan ez az a lehetőség, amit korábban keresett.

  “Fantasztikusnak tűnt az ötlet, és gondolkodás nélkül belevágtam. Nagyon bíztam benne, hogy sikeres leszek az ACN-nél”.

  Arra ösztönzi a képviselőket, hogy legyenek rugalmasak, dolgozzanak keményen és építsenek ki csoportokat a siker érdekében.

 • Nassim Kebbi

  ACN Senior Vice President és a Bajnokok Köre tagja

  Nassim Kebbi 17 éves korától számos területet kipróbált, de elsősorban klímatechnikusként dolgozoIBO közel tíz évig. Mindazonáltal úgy érezte, hogy túl sokat kelleIBO dolgoznia, a munka nem volt érdekfeszítő, és kevés lehetőséget adoIBO szakmai vagy személyes fejlődésre.

  Nassim még nem rendelkezeIBO hálózatépítési tapasztalattal, amikor egy fiatal hölgy elhívta őt egy Franciaországban rendezeIBO Üzleti Találkozóra. Később, egy párizsi tréningen megszületeIBO benne az elhatározás, hogy Független Képviselővé válik, és új fejezetet kezd szakmai életében.

  Az idejét és a csapatával végzeIBO munkáját saját maga oszthatta be, és ez még csak egy részét képezte mindazon előnyöknek, amelyeknek köszönhetően 4 hónap után felmondta állását, hogy teljes idejét az ACN üzletnek szentelje. Az is rendkívül vonzó volt számára, hogy a szervezetét Franciaországon kívül is kiterjeszthette, mivel az ACN már akkor négy kontinens több mint húsz országában fejtette ki tevékenységét.

  Nassim pár évvel ezeloIBO csatlakozoIBO az Európai Bajnokok Köréhez, és a as Bajnokok Körének is oszlopos tagja.

    
 • Muddssar Bashir

  Senior Vice President Képviselők és a Bajnokok Köre tagjai

  Muddssar Bashir korábban nem rendelkezeIBO hálózatépítő tapasztalatokkal, ezért ékes példája annak, hogy milyen magasságokat érhet el az, aki keményen dolgozik és tanul. Muddssar már az elején megkedvelte az ACN folyamatosan bővülő termékskáláját és a passzív jövedelemszerzési lehetőséget.

  Üzleti partnerével, Salman Sardarral sikeres üzletet alakítottak ki, így az ACN-hez csatlakozástól számítoIBO egy éven és három hónapon belül elérték a Regional Vice President pozíciót.

  Muddssar a 2014-es barcelonai Nemzetközi ACN Tréningen elmondta a hallgatóságnak, hogy minden ACN Képviselő képes sikerek elérésére: „Sikeres lehet minden egyes ember, aki most jelen van ezen a Nemzetközi Tréningen. Én sem vagyok különleges, de a rendületlen kitartásomnak köszönhetőn sikeres lettem és megszereztem a Regional Vice President pozíciót az ACN-nél.”

 • Salman Sardar

  Senior Vice President Képviselők és a Bajnokok Köre tagjai

  Salman Sardar korábban nem rendelkezeIBO hálózatépítő tapasztalatokkal, de az értékesítésben hosszú évek során szerzeIBO szakmai háttér jó ajánlólevelet jelenteIBO saját ACN üzlete beindításához. Salman ACN melletti választását több tényező is alátámasztotta: különösen mély benyomást teIBO rá az ACN egyre bővülő termékskálája és a vonzó kompenzációs terv.

  Üzleti partnerével, Muddssar Bashirral vállvetve sikeres üzletet alakítottak ki, és hamarosan elérték a Senior Vice President szintet.

  Elkötelezettségének és remek mentorának köszönhetően Salman soha nem adta fel személyes célját. Csapatának is azt tanítja, hogy higgyenek önmagukban, tűzzenek ki célokat, és valósítsák meg azokat: “Az ACN sikerhez 100 százalékban önmagunkat kell adni, nem szabad negatív emberekre hallgatni és soha nem szabad feladni!”

 • Ahmed Mukhtar

  Regional Vice President Képviselő és a Bajnokok Köre tagja

  Ahmed Mukhtar közel heti 60 órát dolgozoIBO egy kiskereskedelmi lánc vezetőjeként, ezért úgy döntött, hogy új munkalehetőséget keres. Olyan elfoglaltságra vágyott, ahol hasznosíthatja pozitív gondolkodását és magas szintű munkamorálját, ezért, amikor korábbi munkatársa bemutatta neki az ACN-t, azonnal tudta, hogy ez az a szakmai kihívás, amit keresett.

  Az ACN-nel Ahmed nemcsak saját üzletét alakította ki, hanem olyan életstílust teremtett, amelyről korábban csak álmodni mert. 2013 októberében veIBO részt az első nemzetközi ACN tréningen, és azóta teljesen megváltozoIBO az élete.

  “Bárki csatlakozhat és sikeres lehet az ACN-nel, ha megfelelő a hozzáállása és a gondolkodásmódja, és célokat tűzöIBO ki maga elé. 2013 októberében vettem részt az első ACN rendezvényen, ahol olyan céget láttam, amely valóban az emberek mögöIBO áll. Tudatosult bennem, hogy az ACN megjutalmazza a kemény munkát és az erőfeszítéseket. Ha Ön keményen dolgozik, az ACN értékeli ezt, és Ön előbbre jut.”

 • Asad Ali

  Senior Vice President Képviselők és a Bajnokok Köre tagjai

  Az ACN üzletet megelőzően Asad Ali sikeres könyvelőként dolgozott. Azonban úgy érezte, hogy a nagy munkabírása és az üzletirányítás pénzügyi oldalának az ismerete olyan hasznos készségek, amelyek lehetővé tennék számára, hogy sikeres saját üzletet kezdjen.

  Tudatosult benne, hogy az ACN tökéletes eszköz ahhoz, hogy elérje szakmai célját és saját üzletét irányítsa, továbbá rugalmasságot biztosít számára ahhoz, hogy úgy töltse szabadidejét, ahogyan szeretné.

  “Életem egyik legnagyobb sikere a Regional Vice President szint elérése, de az ACN-nél az a legszebb, hogy soha nem maradunk egyedül az utazás során!”

  Asad Ali tanácsa az új ACN Képviselőknek: „Fejlesszék magukat, kövessék az ACN rendszerét és mindazokat, akik már sikeressé váltak és elérték a Regional Vice President pozíciót.”

 • Françoise Monfray

  ACN Senior Vice President Képviselő és a Bajnokok Köre tagja

  Françoise Monfray mindent kipróbált: állt hagyományos alkalmazásban, volt saját hálózati marketing vállalkozása, dolgozoIBO idegenvezetőként, de még mindig nem találta meg az ideális karriert. Határok nélküli lehetőséget keresett, hosszú távú jövőképpel rendelkező vállalatot, ugyanakkor olyan tevékenységet, amelyben örömét leli és az emberekkel folytatoIBO interakció áll a középpontban. Françoise mindig a karrier és a család közötti egyensúlyt kereste, ezért úgy döntött, hogy visszatér a hálózatépítéshez abban a reményben, hogy az ACN megfelel személyes képességeinek. Ennél tökéletesebb munkát nem is találhatoIBO volna: ma már Senior Vice President képviselő és a Bajnokok Köre tagja.

  “Eleinte csak olyan elfoglaltságra vágytam, amely kiegyensúlyozottabb életmódot tesz lehetővé, pénzügyi függetlenséget biztosít, és több időt tölthetek a családommal.”

  Egyszer felhívta őt korábbi kollégája, Art Napolitano, aki Senior Vice President Képviselő és a Bajnokok Köre tagja, és ez mindörökre megváltoztatta Françoise életét! A hívás után Françoise azonnal átlátta a hálózati marketingben lévő lehetőséget, és azt, hogy az ACN mit jelenthet számára. Akkor és oIBO elhatározta, hogy kipróbálja az ACN Lehetőséget, és attól a naptól kezdve már soha nem tekinteIBO visszafelé.

  “Az ACN siker szorgalmat igényel; minden nap valami újat kell tanulnod. Keresd tanáraidat, akiktől tanulhatsz, és sikeres leszel!”

Az Európai Bajnokok Körébe a legjobb teljesítményt elérő európai Képviselők tartoznak. Az ACN Független Képviselőinek sikere nem garantált, hanem közvetlenül az egyedi erőfeszítéseik eredménye. Nem minden független ACN Képviselő válik nyereségessé, és senkinek sem garantálható, hogy Független ACN Képviselőként sikeres lesz.

„Az ACN-nél Ön önállóan irányítja üzletét, de soha nem egyedül!” Még ma kezdje el

Rendezvények


Az ACN Tréninget helyi, regionális és nemzetközi szinten szervezzük, hogy információkkal szolgáljunk mindazok számára, akik többet szeretnének megtudni az ACN üzleti lehetőségéről. Ezenkívül ezek a rendkívül dinamikus rendezvények értékes támogatást és oktatást nyújtanak az ACN Független Képviselőinek.

Miben különbözik egy ACN tréning mindattól, amit Ön eddig már kipróbált? Jöjjön, győződjön meg róla személyesen!

Saját Üzletem


Még ma kezdje el