Creëer nu uw toekomst met de zakelijke mogelijkheid van ACN voor werken vanuit huis ·marketing the essential services people need and use every day·

Uw organisatie aan huis


💼

Stelt u zich eens voor dat u betaald zou worden telkens wanneer iemand belt, surft op het internet of het licht aandoet?

Bij ACN heeft u de mogelijkheid om uw eigen wereldwijde organisatie vanuit huis te hebben en runnen, zonder grote investeringen of risico's. Hoe? ACN biedt simpelweg essentiële producten en diensten die mensen al dagelijks gebruiken, zoals telefonie, snel internet, mobiele diensten, televisie, aardgas, stroom, en meer.

Bedrijf


Aan de slag, voor het veranderen van het leven van anderen!

ACN werd opgericht in 1993 met de visie van vier ondernemers, Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Tony Cupisz en Mike Cupisz, die ontevreden waren over andere bedrijven in de branche. Zij besloten daarom hun eigen bedrijf te beginnen; een bedrijf met als basis zowel integriteit als een toewijding om mensen te behandelen zoals zij behandeld willen worden. ACN begon met de directe verkoop van vaste telefonie in de Verenigde Staten, maar is in de loop der tijd in 24 landen uitgegroeid tot aanbieder van essentiële diensten die klanten dagelijks gebruiken. ACN is ’s werelds grootste direct seller op het gebied van telecommunicatie, energie en essentiële producten en diensten voor particuliere en zakelijke klanten. Maar wat nog belangrijker is, is dat zij talloze mensen de mogelijkheid heeft geboden hun leven te veranderen.

 • ACN Co-Founders Mike Cupisz, Greg Provenzano, Robert Stevanovski and Tony Cupisz
 • Een solide basis voor uw succes

  ACN, dat is opgericht in 1993, was de visie van vier ondernemers – Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Tony Cupisz en Mike Cupisz. Deze medeoprichters hadden allen een jarenlange ervaring met directe verkoop, maar waren ontevreden over andere bedrijven en loopbaanmogelijkheden die zij waren tegengekomen. Ze realiseerden zich dat de enige manier om een bedrijf te vinden waar zij deel van wilden uitmaken, was om dat bedrijf zelf te creëren.

  Ze besloten op een notitieblok een bedrijfsplan op te stellen. Aan één kant van de pagina schreven ze alles op wat volgens hen goed werkte, en aan de andere kant alles wat niet goed werkte. Ze scheurden de pagina door midden en bewaarden alleen het gedeelte dat uiteindelijk de leidende principes achter ACN zou vormen – integriteit, solide bedrijfspraktijken en een belofte om de behoeftes van de massa altijd boven die van henzelf te stellen.

  Vanuit dit eerste document ontstond een zakelijk idee dat zich zou richten op het aanbieden van diensten die men iedere dag nodig heeft en gebruikt… diensten waarbij mensen hun koopgedrag niet hoefden aan te passen en waarbij zij geen producten hoefden aan te schaffen die zij niet nodig hadden of zich niet konden veroorloven.

  ACN begon met de directe verkoop van vaste telefonie in de Verenigde Staten, maar is in de loop der tijd in ruim 20 landen uitgegroeid tot aanbieder van essentiële diensten die klanten dagelijks gebruiken. ACN is 's werelds grootste direct seller op het gebied van telecommunicatie, energie en essentiële diensten voor particuliere en zakelijke klanten. Maar wat nog belangrijker is, is dat zij talloze mensen de mogelijkheid heeft geboden hun leven te veranderen. Met die ene kolom op een notitieblok hadden de medeoprichters van ACN de toon gezet voor wat ACN uiteindelijk zou worden, en in de toekomst nog lang zou blijven. En dit zijn dezelfde principes die het bedrijf vandaag de dag nog hanteert, ruim twee decennia later.

Producten


ACN biedt essentiële producten en diensten die u iedere dag gebruikt.

Ga naar mijn ACN Online Shop

 • Uitgebreid aanbod van essentiële producten en diensten

  Het beste van het zakelijke model van ACN is de eenvoud ervan – en het potentieel! Onafhankelijk Vertegenwoordigers van ACN bieden hun klanten producten en diensten aan die al door hen worden gebruikt en waaraan zij al geld uitgeven, zoals digitale telefonie van ACN, mobiele telefonie, energie, internet, televisie en beveiliging. Er is ook een productlijn op het gebied van wellness en persoonlijke verzorging, beschikbaar onder de merknaam Benevita.

  Er is geen sprake van een verandering in koopgedrag en vertegenwoordigers hoeven klanten niet te overtuigen om producten en diensten aan te schaffen die zij niet nodig hebben of niet kunnen veroorloven. Dit zijn producten en diensten waar mensen simpelweg niet zonder kunnen.

  Als Onafhankelijk Vertegenwoordiger ontvangt u de volledige ondersteuning van ACN bij iedere stap die u zet, inclusief uw eigen persoonlijke ACN Online Shop. Deze wordt beheerd en dagelijks bijgehouden door ACN, dus het enige wat u hoeft te doen is uw potentiële klanten naar uw winkel te verwijzen – en ACN regelt de rest.

  Let op: de beschikbaarheid van producten en diensten varieert per land

Particulieren en kleine bedrijven gebruiken de producten en diensten die ACN biedt al iedere dag, dus u hoeft hen niet meer te overtuigen deze aan te schaffen. Het enige wat Onafhankelijk Vertegenwoordigers hoeven te doen is klanten naar hun ACN Online Shop te verwijzen, en hen zelf te laten beslissen of zij willen overstappen naar een slimmere manier om deze producten en diensten af te nemen.

De voor klanten en kleine bedrijven beschikbare producten en diensten variëren per land. Ga naar de ACN Online Shop van uw Onafhankelijk Vertegenwoordiger of naar www.myacn.eu om te weten te komen wat beschikbaar is in uw land.

Succesverhalen


🏆

Will the next success story be yours?

Successful ACN Independent Business Owners come from all walks of life. What they all share in common is the drive and dedication to create the life they know they deserve. For each of ACN's countless success stories, the goal was personal and financial freedom, and the first step was deciding to try something

 • Nassim Kebbi

  Senior Vice President en lid van de Circle of Champions

  Nassim Kebbi heeft vanaf zijn 17e onophoudelijk gewerkt in een aantal verschillende industrieën maar voornamelijk als monteur van airconditioningsystemen, wat hij bijna tien jaar lang heeft gedaan. Hij vond echter dat de dagen lang duurden, dat het werk geen voldoening gaf en dat er geen ruimte was voor professionele of persoonlijke groei.

  Hij had geen notie van de netwerkmarketingindustrie en wist niet wat het inhield toen een jonge dame Nassim uitnodigde bij een Business Opportunity Meeting in Frankrijk. Hij woonde later een trainingsevenement bij in Parijs. Hierdoor groeide zijn verlangen om vertegenwoordiger te worden.

  Het bepalen van je eigen uren en het werken in een team met vergelijkbare interesses waren slechts enkele van de voordelen die hem ertoe bewogen zijn baan na 4 maanden op te geven en zich volledig toe te wijden aan zijn ACN-organisatie. Hij zag tevens de mogelijkheid om zijn organisatie buiten Frankrijk uit te breiden. Dit trok hem zeer aan omdat ACN al in meer dan twintig landen op vier continenten actief was.

  Nassim werd voor het eerst lid van de Europese Circle of Champions enige jaren geleden en vormt ook in een belangrijk deel van het Circle of Champions team.

    
 • Art Napolitano

  Senior Vice President en lid van de Circle of Champions

  Zo op het eerste gezicht lijkt het vreemd dat Art een belangrijke speler zou gaan worden in Europa voor dit groeiende netwerkmarketingbedrijf.

  Na tien jaar actief te zijn geweest op het gebied van netwerkmarketing, ging Art op zoek naar een bedrijf dat integriteit hoog in het vaandel heeft staan; een bedrijf waarvan de oprichters zich aan hun beloften houden. Nadat hij de medeoprichters van ACN had ontmoet, besloot hij zich aan te sluiten. Hij is een van de meest succesvolle vertegenwoordigers van ACN geworden die daadwerkelijk wereldwijd opereert.

  Art’s grootste drijfveer is om anderen te inspireren succesvol te worden en een positief verschil te maken.

  Vanaf de introductie van ACN in het Verenigd Koninkrijk begon Art met het opbouwen van zijn organisatie. Hij richtte zich voornamelijk op het opbouwen van een solide, vertrouwenwekkende werkrelatie. Binnen slechts acht maanden bereikte hij de positie van Regional Vice President… maar daar liet hij het niet bij en hij behaalde al snel de positie van Senior Vice President.

  Art brengt een groot gedeelte van zijn tijd door op verschillende plaatsen in Europa om zijn downline te ondersteunen. Vandaag de dag ondersteunt Art de inspanningen van ruim 50.000 vertegenwoordigers, waaronder een groot aantal gekwalificeerde Senior Vice Presidents, Regional Vice Presidents en Team Coordinators in Noord-Amerika en Europa. Tevens heeft hij een klantenbasis opgebouwd die miljoenen aan facturen genereert. Dankzij zijn ethiek van hard werken en toewijding heeft deze voormalige rockster van de ACN Opportunity zijn grote kans gemaakt.

 • Myriam de la Sierra

  Senior Vice President en lid van de Circle of Champions

  Sinds ze bij ACN is begonnen heeft Myriam de la Sierra zich snel opgewerkt tot de prestigieuze positie van Senior Vice President en lid van de Circle of Champions.

  Door middel van doorzettingsvermogen is Myriam een rolmodel geworden binnen ACN, niet alleen in Spanje maar in heel Europa en Noord-Amerika.

  Myriam’s eerste internationale conventie van ACN was in Nice in 2006 en tijdens dit evenement kwam ze erachter dat ACN onbeperkte mogelijkheden had.

  “Ik maakte kennis met de ACN Opportunity en daarna heb ik een internationale conventie van ACN bijgewoond. Er waren veel mensen uit Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en andere plekken. Er was echter één persoon uit Spanje met een kleine vlag. Ik dacht: dit is een geweldige kans!”

  Een fundamenteel element van haar succes is het vermogen om buiten de landsgrenzen te werken; om zakelijke kansen op internationaal niveau waar te nemen. Voor Myriam is dit slechts het begin; ze is van plan verder te gaan en ACN “rond de wereld te nemen”. Met de betrokkenheid van haar hele familie is ze niet bang om dit professionele doel te bereiken.

 • Bash Bokhari

  Senior Vice President en lid van de Circle of Champions van ACN

  Nog geen 3 jaar nadat Bash Bokhari zich bij ACN had gevoegd, bereikte hij de hoogste positie binnen ACN van Senior Vice President en lid van de Circle of Champions.

  Bash werd geïntroduceerd bij ACN door een vriend en was direct onder de indruk van de producten en de integriteit van het bedrijf. Met een voortreffelijke werkethiek en toewijding aan ACN blijft Bash reizen, of hij nu een trainingsevenement organiseert, een Business Opportunity Meeting presenteert of een internationaal evenement van ACN bijwoont. Door zijn inspanningen komt hij op veel verre plekken.

  Bash heeft een succesvolle organisatie opgebouwd en schrijft zijn succes toe aan zijn bereidheid om te leren en het in oog houden van het eindresultaat: “Het bedrijfsmodel is heel simpel, maar om succesvol te zijn moet je willen leren en luisteren naar de leiders.”

  De beste manier om je ACN organisatie te beheren is volgens Bash door gebruik te maken van een compleet zakelijk beheersysteem zoals Uw zakelijke assistent Plus: “Terwijl je organisatie groeit, wordt de noodzaak om de hulpmiddelen van ACN te gebruiken essentieel.”

 • Dominique Cano-Flores

  Senior Vice President en lid van de Circle of Champions

  Dominique Cano-Flores wist dat hij succesvol zou zijn met ACN toen hij zich in 2004 aansloot. Het duurde niet lang voor Dominique naam maakte binnen ACN.

  Dominique werkte het merendeel van zijn leven als zelfstandige en stond altijd open voor nieuwe ondernemingen, vooral projecten met een potentieel voor goede verdiensten. Deze dynamische en succesvolle ondernemer had twee kledingzaken en een restaurant, maar dacht vaak: “Er moet meer in het leven zijn dan 15 uur per dag werken!”

  Toen een jeugdvriend hem vertelde over ACN besefte Dominique dat dit de kans was waar hij naar op zoek was.

  “Ik vond het concept fantastisch en begon er zonder aarzelen aan. Ik was er zeker van dat ik bij ACN succes zou boeken”.

  Hij moedigt nieuwe vertegenwoordigers aan om flexibel te zijn, hard te werken en teams te vormen om succesvol te worden.

 • Muddssar Bashir

  Senior Vice President en lid van de Circle of Champions

  Muddssar Bashir had geen eerdere ervaring in de netwerkmarketingindustrie en is een uitstekend voorbeeld van wat kan worden bereikt als men hard werkt en leergierig is. Muddssar werd aanvankelijk aangetrokken tot het groeiende productportfolio van ACN en de mogelijkheid een blijvend inkomen te verdienen.

  Muddssar heeft samen met zijn zakelijke partner, Salman Sardar, een bloeiende organisatie opgebouwd. Ze hebben snel de positie van Senior Vice President bereikt binnen één jaar en 3 maanden nadat ze bij ACN zijn begonnen.

  Tijdens zijn toespraak bij het internationale trainingsevenement van ACN in Barcelona in 2014 legt Muddssar uit aan het publiek dat alle vertegenwoordigers van ACN in staat zijn succes te behalen: “Iedereen die vandaag aanwezig is op dit internationale trainingsevenement kan succesvol zijn. Ik ben geen uitzondering maar ik heb een onaantastbare instelling die mij ertoe heeft bewogen succesvol te zijn en die mijn positie als Senior Vice President bij ACN veilig heeft gesteld.”

 • Salman Sardar

  Senior Vice President en lid van de Circle of Champions

  Zonder voorafgaande ervaring in de netwerkmarketingindustrie maar met een langdurige professionele achtergrond in sales bezat Salman Sardar de juiste middelen om zijn eigen ACN-organisatie te starten. Er waren diverse factoren die het verlangen van Salman voedden om bij ACN te beginnen; hij was met name onder de indruk van het groeiende portfolio van ACN en het aantrekkelijke compensatieschema.

  Salman heeft samen met zijn zakelijke partner, Muddssar Bashir, een sterke organisatie opgebouwd. Ze hebben snel de positie van Senior Vice President bereikt.

  Met toewijding en goed mentorschap heeft Salman zijn persoonlijke doel nooit opgegeven. Een regel die hij zijn team leert is om zelfvertrouwen te hebben, doelen te stellen en niet op te geven totdat deze zijn bereikt: “Om succesvol te zijn bij ACN moet men zich 100% inzetten voor zijn organisatie, nooit luisteren naar negatieve mensen en nooit opgeven!”

 • Ahmed Mukhtar

  Regional Vice President en lid van de Circle of Champions van ACN

  Nadat hij bijna 60 uur per week had gewerkt als manager van een grote winkelketen, was Ahmed Mukhtar er klaar voor om een nieuwe carrière te beginnen. Hij was op zoek naar een richting die zijn positieve instelling en uitstekende werkhouding zou belonen. Toen hij werd geïntroduceerd bij ACN door een voormalige collega, wist hij dat hij de professionele uitdaging gevonden had waar hij naar op zoek was.

  ACN werd het platform voor Ahmed om niet alleen zijn eigen organisatie op te richten, maar ook een levensstijl te bereiken waar hij voorheen alleen maar over kon dromen. Hij woonde zijn eerste internationale trainingsevenement van ACN in oktober 2013 bij en sindsdien is zijn leven volledig getransformeerd.

  “Iedereen met de juiste instelling, de juiste houding en verlangen kan zich bij ACN voegen en succes hebben. Mijn eerste evenement van ACN was vorig jaar in oktober 2013. Ik zag een bedrijf dat werkelijk achter zijn mensen stond. Wat me echt opviel, was het feit dat ACN mensen beloont om zijn harde werken en grote inspanningen. Als u zich inzet en hard werkt, dan zal ACN dat erkennen en zult u worden gepromoveerd.”

 • Asad Ali

  Senior Vice President en lid van de Circle of Champions

  Voordat hij zijn ACN-organisatie oprichtte, genoot Asad Ali een succesvolle carrière als registeraccountant. Echter, Asad merkte dat zijn neiging tot hard werken en zijn gedegen inzicht over hoe een organisatie financieel geleid moet worden, nuttige vaardigheden waren die hem in staat zouden stellen zijn eigen succesvolle organisatie te beheren en leiden.

  Niet alleen zag hij ACN als een perfect middel voor het bereiken van zijn professionele doel om zijn eigen organisatie te beheren maar ook als gelegenheid om andere interesses na te streven.

  “Het bereiken van deze positie was één van de moeilijkste prestaties in mijn leven, maar het mooie van het systeem van ACN is dat je nooit alleen bent tijdens deze reis!”

  Hij adviseert vertegenwoordigers van ACN het volgende: “Werk aan je persoonlijke ontwikkeling, volg het systeem van ACN, volg de leiders die succes hebben behaald – degenen die al Senior Vice President zijn.”

 • Françoise Monfray

  Senior Vice President en lid van de Circle of Champions

  Na alles geprobeerd te hebben, van een vaste baan tot een eigen bedrijf en van netwerkmarketing tot reisleider, had Françoise Monfray nog steeds haar draai niet gevonden. Ze was op zoek naar een mogelijkheid zonder beperkingen en een bedrijf met een visie voor de lange termijn. Tegelijkertijd moest het ook gaan om een leuke mogelijkheid gericht op de omgang met mensen. Françoise was altijd op zoek naar een manier om haar carrière en gezinsleven te combineren en ze besloot opnieuw een poging te wagen met netwerkmarketing in de hoop dat ACN aan haar wensen zou voldoen. Het had niet beter kunnen lopen voor deze Senior Vice President en lid van de Circle of Champions.

  “In het begin wilde ik gewoon een beroep hebben waardoor ik een meer gebalanceerde levensstijl zou hebben; een beroep met financiële onafhankelijkheid en genoeg vrije tijd om door te brengen met mijn familie.”

  Een telefoontje van een voormalige collega, Senior Vice President en lid van de Circle of Champions, Art Napolitano, veranderde voor altijd het leven van Françoise! Na dat telefoontje begreep Françoise direct de mogelijkheden van netwerkmarketing en wat de ACN Opportunity voor haar kon doen. Ze besloot op dat moment dat ze zich wilde toeleggen op de ACN Opportunity en ze heeft daar nooit spijt van gekregen.

  “Om succesvol te zijn bij ACN moet je leergierig zijn; iedere dag moet je iets nieuws leren. Ga op zoek naar mensen van wie je veel kunt leren en dan zul je succesvol zijn!”

De best producerende vertegenwoordigers in Europa worden erkend in de Circle of Champions. Wij bieden geen garantie dat iedereen een succesvolle carrière als Onafhankelijk Vertegenwoordiger kan opbouwen. Of iemand succesvol wordt, is volledig afhankelijk van de inzet en vaardigheden van deze persoon. Niet alle Onafhankelijk Vertegenwoordigers van ACN zullen winst maken.

“Met ACN heeft u uw eigen organisatie, maar staat u er nooit alleen voor!” Begin nu

Evenementen


De trainingsevenementen van ACN worden georganiseerd op lokaal, regionaal en internationaal niveau en zijn ontworpen om informatie te bieden voor iedereen die geïnteresseerd is om meer te weten te komen over de zakelijke mogelijkheid van ACN. Daarnaast bieden deze dynamische evenementen waardevolle ondersteuning en training voor Onafhankelijk Vertegenwoordigers van ACN.

Wat maakt de trainingsevenementen van ACN zo anders dan alles wat u ooit eerder heeft gedaan? Kom zelf maar eens kijken!

Mijn organisatie


Begin nu