Begynn å skape din fremtid med ACNs hjemmebaserte forretningsmulighet. ·markedsføring og essensielle tjenester som mennesker trenger og bruker i hverdagen·

Hjemmebasert forretning


💼

Oppdag ubegrenset potensiale med ACN

Enkelt sagt, ACN gir deg mulighet. Muligheten til å eie en hjemmebasert forretning uten de omfattende investeringene og risikoene som entreprenører må stå for, og med ACNs fulle støtte hele veien.

Ved ACN tilbyr Uavhengige Representanter helt enkelt produktene og tjenestene som mennesker allerede bruker og bruker penger på hver dag, inkludert ACN Digitaltelefonitjeneste, mobil, energi, bredbånd, TV og sikkerhet. Merkenavnet Benevita tilbyr også et utvalg av velvære- og personlige pleieprodukter. Det er med andre ord ingen endring i kjøpsvaner, og du vil aldri måtte overbevise noen til å kjøpe produkter de ikke trenger eller har råd til.

Alt du trenger å gjøre er å dirigere mennesker til din personlige ACN Online Shop - levert og drevet og ACN - og ACN tar seg av resten.

Selskap


Komme i gang med forretning, forretningen som endrer liv!

ACN startet driften i 1993 som visjonen til fire gründere Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Tony Cupisz og Mike Cupisz, som ikke var fornøyd med andre selskaper i bransjen. Så de fattet en beslutning om å bygge siIBO eget selskap, et selskap grunnlagt på både integritet og en forpliktelse til å behandle mennesker slik de ønsker å bli behandlet. ACN startet som en videreselger av tjenester i USA, men har over tid vokst til å tilby alle de essensielle tjenester kunder i over 24 land bruker til daglig. ACN er verdens største direkteselger av telekommunikasjon, energi og viktige produkter og tjenester til hjemmet og forretningen, men enda viktigere er det at de har giIBO utallige enkeltpersoner et verktøy til å endre sine liv.

 • ACNs medstiftere Mike Cupisz, Greg Provenzano, Robert Stevanovski og Tony Cupisz
 • Et solid fundament for din suksess

  ACN ble grunnlagt i 1993 av fire gründere, Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Mike Cupisz og Tony Cupisz. Disse medstifterne hadde utallige år med direkte salgserfaring mellom dem, men var misfornøyd med andre bedrifter og jobbmulighetene de hadde kommet over. De innså at den eneste måten å finne et selskap de ønsket å være en del av, var å skape det selskapet.

  Så med en gul skriveblokk foran dem, formulerte de en forretningsplan. På den ene siden skrev de ned alt som de visste fungerte bra, og på den andre siden alt som ikke gjorde det. De rev siden i to og tok kun vare på den siden med det som skulle bli de regulerende prinsippene bak ACN - integritet, solid forretningspraksis, og et løfte om alltid å sette behovene til massene over sine egne behov.

  Ut fra det initielle papiret ble en forretningsidé født som skulle fokusere på å tilby tjenester mennesker trenger og bruker hver dag ... tjenester som ikke krever at noen skal endre sine kjøpevaner eller kjøpe produkter de ikke trenger eller ikke hadde råd til.

  ACN startet som en videreselger av tjenester i USA, men har over tid vokst til å tilby alle de essensielle tjenester kunder i over 20 land bruker til daglig. ACN er verdens største direkteselger av telekommunikasjon, energi og viktige tjenester til hjemmet og forretningen, men enda viktigere er det at de har giIBO utallige enkeltpersoner et verktøy til å endre sine liv. Med den ene kolonnen på en skriveblokk, skisserte ACNs medstiftere en velkjent linje som ville sette standarden for hva ACN ville bli - og forbli langt inn i fremtiden. Og de er de samme prinsippene som driver selskapet i dag, over to tiår senere.

Produkter


ACN tilbyr essensielle produkter og tjenester du bruker hver dag.

Gå til min ACN Online Shop

 • Ekstensive essensielle produkter og tjenesteportefølje

  Det beste med ACNs forretningsmodell er dens enkelhet - og potensial! Ved ACN tilbyr Uavhengige Representanter deres kunder helt enkelt produktene og tjenestene som de allerede bruker og bruker penger på likevel, som eksempelvis ACN Digitaltelefonitjeneste, mobil, energi, bredbånd, TV og sikkerhet. Merkenavnet Benevita tilbyr også et utvalg av velvære- og personlige pleieprodukter.

  Det er ingen endring i kjøpsvaner og Representanter vil aldri måtte overbevise kunder til å kjøpe produkter og tjenester de ikke trenger eller har råd til. Dette er produkter og tjenester som mennesker reIBO og sleIBO ikke kan leve foruten.

  Som en Uavhengig Representant mottar du kompleIBO support fra ACN, som står bak deg hvert eneste steg på veien, inkludert din egen personlige ACN Online Shop. Denne vedlikeholdes og oppdateres daglig av ACN, så alt du trenger å gjøre er sende dine potensielle kunder til butikken din - og ACN tar seg av resten.

  Merk: Produkter og tjenestetilbud varierer fra land til land.

Mennesker og små bedrifter bruker allerede produkter og tjenester som ACN tilbyr hver dag, så det er ikke nødvendig å overbevise dem om å kjøpe. Alt Uavhengige Representanter trenger å gjøre er å formidle kunder til deres ACN Online Shop, og la dem ta beslutningen om å bytte til en smartere måte å få faIBO i disse produktene og tjenestene.

Produkter og tjenester som er tilgjengelige for kunder og små bedrifter varierer fra land til land. For å finne ut hva som er tilgjengelig i diIBO land, kan du gå til din Uavhengige Representants ACN Online Shop eller www.myacn.eu.

Suksesshistorier


🏆

Den neste suksesshistorien kan bli din

ACN har giIBO utallige mennesker i alle aldre, kulturer og bakgrunner muligheten til å oppleve økonomisk og personlig frihet, slik at de kan leve det livet de alltid har forestilt seg. Ved ACN har Uavhengige Representanter oppnådd suksess med å tilby menneskene de kjenner flere alternativer for de tjenestene de allerede trenger og bruker hver dag. Enhver med pådriv og engasjement kan oppnå suksess med ACN, og det første steget er å ta avgjørelsen om å gi noe et nyIBO forsøk.

 • Art Napolitano

  ACN Senior Vice President og medlem av Circle of Champions

  I utgangspunktet kan det kanskje virke rart at Art skulle bli en av de ledende representantene i Europa i et raskt voksende nettverksmarkedsføringsselskap.

  Men etter 10 år innen nettverksmarkedsføring ville Art finne et firma som var bygd på integritet – et med stiftere som holder sine løfter. Etter møtet med ACNs medstiftere bestemte han seg for å bli med og har bliIBO en av ACNs mest vellykkede representanter som arbeider på et ekte globalt nivå.

  Arts hovedfokus i denne forretningen er å inspirere andre til å oppnå suksess og gjøre en positiv forandring.

  Med ACNs lansering i Storbritannia begynte Art raskt å bygge opp sin organisasjon der han fokuserte på å utvikle solide og fortrolige forretningsforhold. Innen bare åtte måneder oppnådde han Regional Vice President-status, men han stoppet ikke med det og oppnådde snarlig stillingen som Senior Vice President.

  Art tilbringer utrolig mye tid i Europa der han reiser mellom forskjellige steder for å hjelpe sin downline. I dag hjelper Art innsatsen til over 50.000 representanter som inkluderer flere kvalifiserte SVP-er, RVP-er og Team Coordinatorer i hele Nord-Amerika og Europa. I tillegg har han formidlet en kundebase som fakturerer for millioner. Det harde arbeidet og dedikasjonen til denne tidligere rockestjernen har hjulpet til med å transformere ACN-muligheten til hans mulighet.

 • Myriam de la Sierra

  ACN Senior Vice President og medlem av Circle of Champions

  Siden hun ble med i ACN, har Myriam de la Sierra raskt klatret i gradene for å nå den prestisjetunge posisjonen som Senior Vice President og Circle of Champions-medlem.

  Myriam har gjennom egen utholdenhet bliIBO et forbilde innen ACN, ikke bare i Spania, men i hele Europa og Nord-Amerika.

  Myriam deltok på sin første internasjonale konferanse arrangert av ACN i Nice, 2006, og det var under dette arrangementet hun visste at ACN hadde ubegrenset potensial.

  "Jeg ble introdusert for ACN-muligheten, for deretter å delta på en internasjonal ACN-konferanse. Der var det mange mennesker fra Frankrike og Storbritannia og andre steder, men bare én person fra Spania med eIBO lite flagg og jeg tenkte at dette er en floIBO mulighet!"

  Et grunnleggende element i hennes suksess er evnen til å arbeide på tvers av landegrensene, til å forfølge forretningsmuligheter på et internasjonalt nivå. Dette er bare begynnelsen for Myriam, da hun har til hensikt å utvide og "bringe ACN til hele verden!" Og med støtte fra hele familen, har hun ingen betenkeligheter med å kunne oppnå dette profesjonelle målet.

 • Dominique Cano-Flores

  ACN Senior Vice President og medlem av Circle of Champions

  Dominique Cano-Flores visste at han kom til å oppnå stor suksess med ACN da han ble medlem i 2004. Det tok ikke lang tid for Dominique å etablere seg i ACN-familien.

  Dominique har selv drevet forretning det meste av livet, og har alltid vært åpen for nye muligheter, spesielt dem som innebærer god inntjening. Den dynamiske og vellykkede entreprenøren eier to klesbutikker og en restaurant, men har ofte tenkt for seg selv: "Livet må bestå av mer enn femtentimers arbeidsdager!"

  Da en barndomsvenn kontaktet ham om ACN, innså Dominique at dette var nøyaktig den typen mulighet han hadde vært på jakt etter.

  "Jeg syntes konseptet var fantastisk og gikk i gang uten å nøle. Jeg var veldig sikker på at jeg ville lykkes med ACN ".

  Han oppmuntrer nye representanter til å være fleksible, arbeide hardt og bygge team rundt arrangementene for å lykkes.

 • Nassim Kebbi

  ACN Senior Vice President og medlem av Circle of Champions

  Helt siden han var 17 år gammel jobbet han knallhardt i flere forskjellige bransjer. Lengst jobbet han som airconditiontekniker, en jobb han gjorde i nesten ti år.

  Han syntes likevel at arbeidsdagene ble svært lange. I tillegg følte han at arbeidet var lite tilfredsstillende og utviklende, både personlig og yrkesmessig.

  Nassim hadde lite kunnskap om nettverksmarkedsføring eller hva det innebar da en ung kvinne inviterte ham til et møte om Forretningsmuligheten i Frankrike. Han deltok på et opplæringsarrangement i Paris. Deretter var han fast bestemt på å bli en Uavhengig Representant og klar til å begynne på et nyIBO kapittel i yrkeslivet.

  Nassim ble medlem av den europeiske Circle of Champions for mange år siden, og spiller fortsaIBO en viktig rolle i Circle of Champions-teamet.

  Nassim ble medlem av den europeiske Circle of Champions for mange år siden, og spiller fortsaIBO en viktig rolle i Circle of Champions-teamet i 2014.

  "Etter at jeg ble med i ACN, har livet miIBO bliIBO snudd hodet på fire år. I dag har jeg venner over hele verden. Jeg reiser også regelmessig, noe jeg liker. Jeg har lært å legge press på meg selv for å nå målene mine, og hvordan jeg styrer en voksende internasjonal business. I tillegg har jenta som først introduserte meg for ACN bliIBO både forretningspartneren og livspartneren min, vi skal snart gifte oss!"

 • Bash Bokhari

  ACN Senior Vice President og medlem av Circle of Champions

  Innen bare 3 år etter å ha bliIBO med i ACN, hadde Bash Bokhari nådd ACNs øverste posisjon som Senior Vice President og Circle of Champions-medlem.

  Introdusert til ACN av en venn, ble Bash umiddelbart imponert over produktene og selskapets integritet. Med en ustoppelig arbeidsmoral og engasjement i ACN, slutter Bash aldri å reise, enten han er vert for et treningsarrangement, presenterer ved et møte om forretningsmuligheten eller deltar på et internasjonalt ACN-arrangement, reiser han langt og bredt med sin innsats.

  Etter å ha bygget en vellykket organisasjon, attributerer Bash sin suksess til å være lærevillig og holde sluttresultatet i tankene: "Forretningsmodellen er veldig enkel, men for å være vellykket må du være lærevillig og lytte til lederne."

  Bash mener at den beste måten å kontrollere din ACN-forretning på, er å utnytte et kompleIBO forretningsadministrasjonssystem som Forretningsassistenten PLUSS: "Etter hvert som forretningen vokser, er behovet for å bruke ACNs forretningsverktøy det viktigste."

 • Muddssar Bashir

  Senior Vice Presidents og medlemmer av Circle of Champions

  Som en salgsperson uten tidligere erfaring i nettverksmarkedsføringsbransjen, er Muddssar Bashir et prisverdig eksempel på hva som kan oppnås gjennom hardt arbeid og ved å være en produktiv student. Muddssar ble opprinnelig tiltrukket av ACNs voksende produktportefølje og muligheten til å tjene ekstra penger.

  Muddssar, sammen med sin forretningspartner Salman Sardar, har bygget en fremgangsrik forretning og har allerede oppnådd posisjonen som Senior Vice President innen eIBO år og tre måneder etter å ha bliIBO med i ACN.

  Under sin tale ved ACNs internasjonale treningsarrangement i Barcelona, 2014, forklarer Muddssar til publikum at alle ACN-representanter er i stand til å oppnå suksess: "Hver eneste person til stede i dag ved dette internasjonale treningsarrangementet kan bli vellykket. Jeg er ikke spesiell, men jeg har et skuddsikkert tankeseIBO som har drevet meg til å bli vellykket og som har sikret min Senior Vice President-posisjon i ACN."

 • Salman Sardar

  Senior Vice Presidents og medlemmer av Circle of Champions

  Uten tidligere erfaring i nettverksmarkedsføringsbransjen, men med en langvarig faglig bakgrunn i salg, hadde Salman Sardar riktig erfaring for å starte sin egen ACN-forretning. Det var flere faktorer som underbygde Salmans ønske om å starte i ACN; spesielt var han imponert over ACNs voksende produktportefølje og attraktive kompensasjonsplan.

  Salman, sammen med sin forretningspartner Muddssar Bashir, har de utvidet sin forretning fra styrke til styrke og allerede oppnådd posisjonen som Senior Vice President.

  Med engasjement og kjempegode mentorer, ga Salman aldri opp med å nå personlige mål. En regel som han lærer teamet siIBO er å ha tro på seg selv, sette mål og ikke gi opp før man har nådd dem: "For å bli vellykket i ACN, må du gi 100 prosent til forretningen din, aldri lyIBO til negative mennesker og aldri gi opp!

 • Ahmed Mukhtar

  Regional Vice President og medlem av Circle of Champions

  Ahmed Mukhtar var klar til å ta faIBO på en ny karrierevei der han jobbet nesten 60 timer per uke som leder hos en stor butikkjede. Han var på søken etter et kall i livet som ville belønne hans positive tankeseIBO og sterke arbeidsmoral, så når han ble introdusert for ACN gjennom en tidligere arbeidskollega visste han at han hadde funnet den faglige utfordringen han var på søken etter.

  ACN ble plattformen hvor Ahmed kunne etablere både sin egen forretning og oppnå en livsstil han tidligere bare hadde drømt om. Han deltok på siIBO første internasjonale treningsarrangement arrangert av ACN i oktober 2013, og livet hans ble forvandlet siden den gang.

  "Enhver enkeltperson, med riktig tankesett, holdning og ønske kan komme til ACN og ha suksess. Jeg deltok på miIBO første ACN-arrangement i fjor - oktober 2013. Jeg var vitne til et selskap som faktisk sto bak dets mennesker. Det som virkelig fanget min oppmerksomhet var det faktum at ACN belønner enkeltpersoner for deres harde arbeid og innsats. Hvis du selv søker og jobber hardt, vil ACN anerkjenne det og du vil bli forfremmet."

 • Asad Ali

  Senior Vice Presidents og medlemmer av Circle of Champions

  Før han etablerte sin ACN-forretning, nøt Asad Ali en vellykket karriere som statsautorisert revisor. Likevel mente Asad at hans evne til hardt arbeid og gode forståelse av hvordan en forretning burde drives økonomisk, var nyttige ferdigheter som ville tillate ham å administrere og lede sin egen vellykkede forretning.

  Han mente at ACN var det perfekte redskap for å hjelpe ham nå sine profesjonelle mål med å administrere sin egen forretning, samt gi ham fleksibiliteten til å forfølge andre interesser.

  "Det å oppnå denne posisjonen var en av miIBO livs vanskeligste prestasjoner, men skjønnheten med ACN-systemet betyr at du er aldri alene på denne reisen!"

  Han råder nye ACN-representanter til å: "Arbeid med din personlige utvikling, følg ACN-systemet, følg lederne som har oppnådd suksess - de som allerede er Senior Vice President"

 • Françoise Monfray

  Senior Vice President og medlem av Circle of Champions

  Etter å ha prøvd alt, fra vanlig ansettelse til å ha siIBO eget firma til nettverksmarkedsføring, hadde turguiden Françoise Monfray fortsaIBO ikke funnet sin idéelle karriere. Hun lette etter en mulighet uten begrensinger og et selskap med langtidsvisjon som samtidig skulle være gøy og ha fokus på menneskelig samhandling. Françoise, som kontinuerlig hadde leIBO etter en måte å balansere karrieren og familielivet på, bestemte seg for å prøve seg på nettverksmarkedsføring én gang til, i håp om at ferdighetene hennes kunne brukes i ACN. Passformen kunne ikke vært mer perfekt for denne Senior Vice Presidenten og Circle of Champions-medlemmet.

  "I begynnelsen ønsket jeg bare å ha et yrke som ville tillate meg å ha en mer balansert livsstil, et yrke som ville tillate økonomisk uavhengighet og gi meg nok ledig tid til å tilbringe med familien min."

  En telefonsamtale fra en tidligere kollega, Senior Vice President og Circle of Champions-medlem, Art Napolitano, endret Françoises liv for alltid! Etter samtalen forsto Françoise umiddelbart potensialet i nettverksmarkedsføring og hva ACN-muligheten kunne gjøre for henne. Hun bestemte seg der og da at ACN-muligheten var noe hun ønsket å forfølge og siden den dagen har hun aldri seIBO seg tilbake.

  "Du må være ivrig for å lykkes i ACN; du må lære noe nyIBO hver dag. Finn kunnskapsrike lærere og du vil finne suksess! "

Den europeiske Circle of Champions representerer de som produserer best i Europa. Suksess som Uavhengig ACN-representant er ikke garantert, men direkte påvirket av den individuelle innsatsen. Ikke alle Uavhengige ACN-representanter tjener penger, og ingen er garantert suksess som en Uavhengig ACN-representant.

"Med ACN driver du forretning for deg selv, men ikke alene!" Start i dag

Arrangementer


ACNs treningsarrangementer er planlagt på lokalt, regionalt og internasjonalt nivå, og er designet for å gi informasjon til alle som er interessert i å lære mer om ACNs forretningsmulighet. Disse dynamiske hendelsene tilbyr også verdifull support og trening for Uavhengige ACN-representanter.

Hva gjør ACNs treningsarrangementer forskjellig fra alt du noen gang har gjort før? Kom og se selv!

Min forretning


Start i dag